Klänning T, igen


Mönster: Stylish Dress Book, modell T

Material: Stoff och Stil

Tips: En helt okänd person dyker på mej och undrar vart man kan köpa den här klänningen. Jag kan sy en till dej, svarar jag då. Läskigt att sy till någon man inte känner, men andra gången känns momenten igen och det var inga problem med sprundet den här gången. Jag är faktiskt jättenöjd och hoppas att köparen också blir det!

9 kommentarer:

  1. Åh så roligt med en helt spontan beställning! Har också funderat på den klänninge den är ju helt underbart snygg! Älskar färgerna ihop!

    SvaraRadera
  2. klart hon blir nöjd, den ser jättefin ut.
    Sprundet verkar svårt, jag har inte vågat mig på den här än...
    Hade du varit med i söndags hade jag passat på att kolla in den närmare:-)

    SvaraRadera
  3. Sprundet är inte så svårt. Men man ska komma ihåg att sy ihop okets två delar aviga mot aviga (tog en stund innan jag fattade det), och att använda vliseline.

    SvaraRadera
  4. Mmmm, vad fin den blev! Som en sommarkaramell.

    SvaraRadera
  5. woho, modigt och väldigt snyggt!

    SvaraRadera
  6. Hej! Vilka fina klänningar. Vilken bok är det du har, såg att det finns två stylish dress book på yesasia. Är det svårt när man inte kan läsa beskrivningarna? Fanns ju andra fina japanska böcker där, såg jag.
    Undrar Jenny

    SvaraRadera
  7. Tack för fina kommentarer!

    Jenny, det är den äldsta boken jag har, den som kom ut 2008. Det är många väldigt bra illustrationer om hur man ska göra olika moment. Säkert hade det underlättat om man kunde läsa beskrivningarna, men det går bra ändå tycker jag.

    SvaraRadera
  8. Åh vad mycket fina kläde du har gjort.

    SvaraRadera
  9. Så underbar! Jättefin klänning!

    SvaraRadera